Menu Sluiten

Keramische Parkettegels Provincie Antwerpen

Tegels voor alle ruimtes, indien gewenst geplaatst door onze eigen dienst.

60154556015455

More info

tags: Advies Keramische Parkettegels – Bedrijven Keramische Parkettegels – Handelaars Keramische Parkettegels – Keramische Parkettegels – Keramische Vloertegels – 

Wenst u meer info over keramische parkettegels provincie antwerpen kijk dan vlug op https://solumtegels.be | Keramische Parkettegels Provincie Antwerpen

Tegels | Terras | Badkamers | Parkettegels | Tegelzetters | 

Parkettegels: Keramische Parkettegels in Provincie Antwerpen

In de provincie Antwerpen is er een breed scala aan vloer- en wandtegels in allerlei kleuren, maten en stijlen. Een van deze opties is parkettegels, een soort keramische tegels die perfect zijn voor ultra modieus en modern interieurontwerp. Parkettegels zijn populair omdat ze duurzaam, gemakkelijk schoon te houden en relatief betaalbaar zijn. In deze blog leggen we uit wat parkettegels precies zijn en hoe je ze kunt gebruiken in een ruimte.

Wat zijn Parkettegels?

Parkettegels, ook wel bekend als terrazzo tegels, worden gemaakt van een combinatie van marmer, grind of graniet dat anderhalf tot twee centimeter dik is. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van een moderne, luxe uitstraling. Veel mensen gebruiken parkettegels als vloerbedekking, maar ze kunnen ook gebruikt worden als wandtegels in doucheruimtes en badkamers.

Voordelen van Parkettegels

Parkettegels hebben veel voordelen. Ten eerste zijn ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn ook stevig en bestand tegen schokken; waardoor ze ideaal zijn voor elke ruimte in het huishouden. Bovendien zijn parkettegels resistent tegen vuil, stof en vuil, en hebben ze geen verf nodig om hun kleur of glans te behouden.

Ten tweede zijn parkettegels relatief betaalbaar. Ze kosten meestal minder dan glazuurtegels, keramische tegels of natuursteen, maar kunnen toch een luxe uitstraling geven aan een ruimte. Bovendien, als je ze als vloerbedekking gebruikt, kunnen ze helpen bij het houden van de tegelvloer lager, zodat je meer geld bespaart op verwarming.

Hoe tegebruiken

Parkettegels zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt in bijna elke ruimte in uw huis. Omdat parkettegels onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn, zijn ze ideaal voor de vloeren in hallways, keukens, woonkamers en eetkamers. Parkettegels zijn ook ideaal voor doucheruimtes en badkamers omdat ze geen extra sealer of voegverf nodig hebben om hun kleur of glans te behouden.

Daarnaast zijn parkettegels ook een geweldige optie voor buitengebruik. Ze zijn sterk, duurzaam en bestand tegen water en ultraviolet (UV) -straling. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op terrassen, opritten, patio´s of andere plaatsen waar u kwaliteit tegelwerk nodig heeft.

Waar kopen

Als u op zoek bent naar keramische parkettegels voor uw volgende project, kunt u terecht bij Solum Tegels. Solum Tegels biedt een breed scala aan parkettegels in verschillende kleuren, maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ze hebben ook ervaren professionals die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tegels voor uw project en het installeren van de tegels.

Samenvatting

Parkettegels zijn een soort keramische tegels die perfect zijn voor ultra modieus en modern interieurontwerp. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te houden en relatief betaalbaar. Parkettegels zijn veelzijdig, en kunnen worden gebruikt in bijna elke ruimte in het huis, waaronder vloeren, wanden, terrassen en patios. Als u op zoek bent naar keramische parkettegels voor uw volgende project, bezoek dan Solum Tegels.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Keramische parkettegels provincie antwerpen

!–StopPubText–>.